Palvelut

Elementtirakentaminen

Pienelementit valmistetaan tehtalla, sisätiloissa alusta loppuun asti. Näin voimme tuottaa laadukkaita rakenteita valvotuissa olosuhteissa, ilman perinteiseen rakentamiseen verrattuna, ongelmakohtia sään, kosteuden ja kuivumisaikojen kanssa. Elementtirakentaminen pienentää sääolosuhteiden haittalliset vaikutukset minimiin jolloin rakentaminen voidaan toteuttaa muulloinkin kuin kesäaikaan. Vähintään tuulensuojavalmiiksi rakennettuina, pienelementit mahdollistavat nopean ja tehokkaan asennuksen paikan päällä.Voit valita verhoukseksi vaaka- tai pystyverhouksen. Mikäli valitset pystyverhouksen, sen voidaan asentaa valmiiksi elementteihin. Vaakaverhous viimeistellaan paikanpäällä, jotta elementtien saumakohdat saadaan visuaalisesti miellyttäviksi. Ikkunat ovat yleensä valmiiksi asennettuina pienelementeissä. Verhous valitaan asiakkaan toiveiden mukaisesti päärakennuksen kanssa yhteensopivaksi ja samoin toimitaan myös katon katemateriaalien kanssa.

Pre cut -rakentaminen

Mikäli haluat säästää kustannuksissa, pre cut -paketit ovat hyvä ja tehokas vaihtoehto. Rakennuksen osat ovat tällöin määrämittaan katkottuja ja työstetty tehtaalla valmiiksi, mutta ne eivät ole asennusvalmiita elementtejä. Pre cut -rakentamismenetelmällä säästää aikaa rakennuskohteessa, kun työt voi aloittaa valmiiksi mittaan leikatuilla materiaaleilla. Suosittelemme kuitenkin, että rakentamisen ammattilaiset suorittavat rakenteellisesti vaativimmat tehtävät virheiden välttämiseksi. Tällöin myös takuu pysyy voimassa.

Valmis mökki tai muu pienrakennus suoraan paikan päälle kuljetettuna

Mökin tai muun pienrakennuksen koon ollessa sellainen, että tieliikennesäännökset sallivat sen kuljettamisen, voimme rakentaa sen kokonaan valmiiksi tehtaallamme ja kuljettaa valmiin mökin suoraan tontille. Tämä edellyttää, että paikan päälle pääsee kuljetuksen vaatimalla ajoneuvolla.

Asiakkaiden kertomaa:”Loistavaa asiakaspalvelua ja melkein milloin vain tavoitettavissa””Erittäin tarkkaa ja huolellista työtä, suosittelen lämpimästi””Hyvin toimiva takuupalvelu””Arvostin sitä, että minua pidettiin ajan tasalla projektin alusta loppuun asti”